logo
Bel onsWhatsApp ons
MarQting Logo
BREED TOEPASBAAR IN DIGITALISERING VAN DE WERELD.

Ontdek de kracht van MarQting

Informatie verzamelen en op een correcte wijze inzetten is de kracht van MarQting. Slimme labels zorgen voor meetbaarheid in de fysieke wereld. Dat geeft de mogelijkheid voor een self-service showroom, een meetbare en traceerbare klantreis en de klant wordt altijd voorzien van de juiste informatie.

Meetbaarheid.

Maak de fysieke wereld meetbaar. krijg inzicht in de resultaten van je offline promotie / drukwerk.

Online / offline klantreis.

Online gevonden worden, offline aankopen en andersom. De complete klantreis is traceerbaar.

Altijd actueel.

Pas informatie gemakkelijk achteraf aan. Informatie is altijd actueel, zelfs wanneer het al gedrukt is.

Laagdrempelig.

Kom direct in de telefoon van jouw (potentiële) klant en blijf daardoor top of mind.

TIM
SLIM ADVERTEREN IN DRUKWERKCAMPAGNES.

Krijg inzicht in rendement met slimme drukwerkcampagnes.

Van advertentie met een oplage van duizenden stuks tot een reclamebord langs de weg. Krijg inzicht in de kosten voor adverteren en de omzet die hieruit voortvloeit. Met een slimme meetbare advertentie van MarQting krijg je inzicht in het rendement en de doelgroep. Maak keuzes voor de juiste advertentiekanalen en de juiste locaties. Hierdoor haal jij meer uit jouw marketing euro's.
TIM
ALTIJD ACTUELE PRODUCTINFORMATIE EN PRODUCTPOSITIONERING.

Interactieve productinformatie op het juiste moment.

Welke tafel is het meest populair? Waar bevinden de mensen in mijn doelgroep zich? Hoe weet ik waar het interessegebied ligt? Er is geen directe data beschikbaar en gedrukt drukwerk ligt nou eenmaal vast. Prijswijzigingen, productinformatie en zelfs positionering van producten waren eerder niet meetbaar. MarQting maakt dit inzichtelijk in transparante overzichtelijke rapportages en informatie is altijd achteraf nog aanpasbaar.
TIM
KOM IN DE TELEFOON VAN JE GESPREKSPARTNER.

Val op en blijf top-of-mind met slimme visitekaartjes.

Leadgeneratie, persoonlijk contact en contactgegevens uitwisselen hoeft niet meer handmatig. Maak de informatie op je visitekaartje slim. Trigger nieuwsgierigheid van je gesprekspartner en wees ieder jaar, minimaal een dag, top-of-mind bij je lead of bestaande klant. Met MarQting zorgen we ervoor dat alle contactinformatie actueel blijft. Mis nooit meer het juiste contactmoment.
logo

Onze slimme producten op ons krachtige platform zorgen voor persoonlijke benadering en schaalbare groei.

Volg ons op LinkedIn
WhatsApp BusinessFacebook Certified Marketing DeveloperGoogle DevelopersDUNS RegisteredApple DeveloperS-BB KeurmerkPowered by AWS

Ontwikkeld met voor Marketing Automation door AppCenter Nederland - © 2023 Alle rechten voorbehouden

AppCenter Nederland maakt geen onderdeel uit van Facebook, Google, WhatsApp, Apple of Amazon AWS. Wij zijn op geen enkele manier gelinkt aan bovenstaande bedrijven. Facebook en WhatsApp zijn handelsnamen van Meta, Inc. Google is een handelsnaam van Google LLC. Amazon AWS is een handelsnaam van Amazon Web Services, Inc. Apple is een handelsnaam van Apple, Inc.