logo
Bel onsWhatsApp ons
Wij staan klaar om jouw vragen op deskundige wijze te beantwoorden.

Neem contact op met onze fantastische klantenservice.

Neem bij vragen contact op met onze deskundige klantenservice of kijk of jouw vraag bij één van onze veelgestelde vragen staat.

Veelgestelde vragen

Onze productpagina’s geven veel informatie. Door direct contact op te nemen kunnen we de vraag gemakkelijk en snel afhandelen.

Neem via WhatsApp contact met ons op. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt ons beter een WhatsApp sturen die beantwoorden wij doorgaans sneller.

AppCenter Nederland heeft als missie om bruggen te ontwikkelen tussen de fysieke wereld en de digitale wereld door slimme software.

Kort gezegd: in de schuur. Daar zijn de eerste (maatwerk)applicaties ontwikkeld. De ontwikkeling is vanaf het begin al op basis van de nieuwste digitale technieken en beste vormgeving.

De oorspronkelijke founders zijn Maico en Niek. In samenwerking met een collega onderneming is de eerste start gemaakt. De focus van Maico en Niek werd snel anders en is Joost erbij gekomen. We groeien gestaag.

Het ontwikkelen van de meest intelligente software op ons eigen digitale platform. Wij personaliseren onze softwareoplossingen. Zo ontwikkelen we de aansluiting met de fysieke wereld. We ondersteunen met slimme digitale software communicatieprocessen en maken offline en online meetbaar en traceerbaar.

logo

Onze slimme producten op ons krachtige platform zorgen voor persoonlijke benadering en schaalbare groei.

Volg ons op LinkedIn
WhatsApp BusinessFacebook Certified Marketing DeveloperGoogle DevelopersDUNS RegisteredApple DeveloperS-BB KeurmerkPowered by AWS

Ontwikkeld met voor Marketing Automation door AppCenter Nederland - © 2024 Alle rechten voorbehouden

AppCenter Nederland maakt geen onderdeel uit van Facebook, Google, WhatsApp, Apple of Amazon AWS. Wij zijn op geen enkele manier gelinkt aan bovenstaande bedrijven. Facebook en WhatsApp zijn handelsnamen van Meta, Inc. Google is een handelsnaam van Google LLC. Amazon AWS is een handelsnaam van Amazon Web Services, Inc. Apple is een handelsnaam van Apple, Inc.