logo
Bel onsWhatsApp ons
MarQting Logo
logo
Neem betere strategische beslissingen op basis van data.

Maakt de offline wereld meetbaar. Dat zorgt voor betere beslissingen en meer rendement.

Met passie en enthousiasme helpen wij organisaties met het invullen van ontbrekende puzzelstukken. We realiseren maximaal rendement door de brug te slaan tussen online en offline. Hier is MarQting het voorbeeld van. Fysieke producten of middelen maken wij meetbaar. Met slimme labels die altijd aanpasbaar zijn en meetbaar blijven.

Het gebruik van MarQting zorgt voor:

Betere strategische keuzes op basis van automatisch verzamelde data.Inzicht in investering versus rendement van offline promoties.
MarQting helpt jou om betere strategische marketingkeuzes te maken.

Het ontbrekende puzzelstuk in offline marketing. Maak de fysieke wereld meetbaar op een unieke manier.

FYSIEK EN MEETBAAR MET DIRECT INZICHT IN RESULTAAT.

MarQting maakt de fysieke wereld oneindig dynamisch met
slimme visitekaartjes.

Door de inzet van de slimme labels van MarQting is informatie altijd achteraf aanpasbaar. Labels verlopen nooit en blijven altijd werken. Klanten krijgen gemakkelijk specifieke informatie direct op de eigen telefoon. Positioneer producten slim in showrooms en laat gedrukte advertenties leven.
logo

Onze slimme producten op ons krachtige platform zorgen voor persoonlijke benadering en schaalbare groei.

Volg ons op LinkedIn
WhatsApp BusinessFacebook Certified Marketing DeveloperGoogle DevelopersDUNS RegisteredApple DeveloperS-BB KeurmerkPowered by AWS

Ontwikkeld met voor Marketing Automation door AppCenter Nederland - © 2023 Alle rechten voorbehouden

AppCenter Nederland maakt geen onderdeel uit van Facebook, Google, WhatsApp, Apple of Amazon AWS. Wij zijn op geen enkele manier gelinkt aan bovenstaande bedrijven. Facebook en WhatsApp zijn handelsnamen van Meta, Inc. Google is een handelsnaam van Google LLC. Amazon AWS is een handelsnaam van Amazon Web Services, Inc. Apple is een handelsnaam van Apple, Inc.