logo
Bel onsWhatsApp ons

Labels of slimme labels?

Gebruik van slimme labels (QR codes en NFC) maakt de wereld meetbaar en aanpasbaar.
Terug naar overzicht

Door de Corona jaren hebben we kennisgemaakt met de QR code. De QR code is steeds meer een onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. Bijvoorbeeld bij de horeca op het terras.

De QR code ligt klaar om te scannen. Vervolgens komt de gast uit bij het menu uit van de horecazaak. Als het proces verder is geautomatiseerd dan is het zelfs mogelijk voor de gast om direct te bestellen en af te rekenen via zijn telefoon.

Statische labels.

De gebruikte QR code op die tafel statisch. De QR code is gedrukt en is niet meer achteraf aanpasbaar. Wijzigt de leverancier van de QR code dienst of de menukaart, werkt de QR code niet meer. De code is niet meer aanpasbaar. Daarnaast is het niet inzichtelijk hoe effectief de QR code is. Zoals het aantal keer hoe vaak de code wordt gebruikt.

Dat brengt drie vragen voor de uitbater van de horeca-onderneming;

  • Hoeveel omzet haal je per tafel via die QR code?
  • Wat als het menu wijzigt?
  • Wanneer je wilt overstappen naar een andere partij?

MarQting maakt labels intelligent.

Intelligente labels zijn achteraf aanpasbaar en uitstekend te combineren met de nieuwste technieken zoals een het gebruik van Near Field Communication (NFC) chips. Nadat het label gebruikt wordt, wordt dit meteen gemeten. Ook blijven we altijd flexibel in de aanpasbaarheid.

Doordat we in de telefoon van de gast of gebruiker komen, kunnen we telefoonfuncties gemakkelijk integreren. Zo kan de ene keer het slimme label gebruikt worden voor plaatselijke informatie, nieuws, contact of een hele andere toepassing voor bijvoorbeeld een visitekaartje.

Wij hebben de slimme labels bedacht. Meetbaar, achteraf aanpasbaar en gemakkelijk in gebruik. Hierdoor maken wij de fysieke wereld meetbaar en dynamisch aanpasbaar. Zie daar, de brug van offline naar online. Deze complexe technologie hebben wij daarmee eenvoudig en toegankelijk gemaakt.

Dus zit je de volgende keer op een terras? Dan is het label misschien meetbaar. We vertellen de uitbater dat jouw tafel die avond vier keer opnieuw een bestelling heeft gedaan. Zo helpen we de uitbater graag om zijn terras optimaal te positioneren en meer rendement te genereren. Wil je weten hoe we jouw (prijs / product) labels slim kunnen maken en wil je jouw klanten altijd voorzien van de nuttige informatie? Overbrug offline en online; start vandaag nog met MarQting.

Geschreven door
JoostKlieverik

Het talent van Joost is organisatieprocessen vertalen naar digitale processen. Als gepassioneerd leider en bruggenbouwer helpt Joost met slimme technologie bedrijven voorsprong te geven in de markt. Daar waar wrijving ontstaat, glanst het resultaat; schaalbare groei door gepersonaliseerde automatisering. Volledig meetbaar en traceerbaar.

Overbrug de fysieke en digitale wereld en krijg inzicht.

Online alles inzichtelijk, maar de fysieke orderafhandeling dan? Maak de klantreis eindelijk compleet inzichtelijk. Meet, traceer, en verbeter slim.
logo

Onze slimme producten op ons krachtige platform zorgen voor persoonlijke benadering en schaalbare groei.

Volg ons op LinkedIn
WhatsApp BusinessFacebook Certified Marketing DeveloperGoogle DevelopersDUNS RegisteredApple DeveloperS-BB KeurmerkPowered by AWS

Ontwikkeld met voor Marketing Automation door AppCenter Nederland - © 2024 Alle rechten voorbehouden

AppCenter Nederland maakt geen onderdeel uit van Facebook, Google, WhatsApp, Apple of Amazon AWS. Wij zijn op geen enkele manier gelinkt aan bovenstaande bedrijven. Facebook en WhatsApp zijn handelsnamen van Meta, Inc. Google is een handelsnaam van Google LLC. Amazon AWS is een handelsnaam van Amazon Web Services, Inc. Apple is een handelsnaam van Apple, Inc.