logo
Bel onsWhatsApp ons

Maak de offline wereld meetbaar

Onze visie is dat data steeds belangrijker wordt. Onze missie is om slimme ondernemers van alle data te kunnen voorzien; de brug zijn tussen online en offline.
Terug naar overzicht

Onze visie is dat data steeds belangrijker wordt. Onze missie is om slimme ondernemers van alle data te kunnen voorzien; de brug zijn tussen online en offline.

Daarvoor hebben wij intelligente puzzelstukken ontwikkeld. Het resultaat van deze puzzelstukken is een meertrapsraket voor rendementsgroei.

De eerste trap is het meetbaar maken van fysieke producten.

Slimme (prijs)labels geven klanten de productinformatie. Het voordeel van deze slimme labels is het beheer van de labels. Dat noemen we MarQting. Een simpel voorbeeld;

Iemand is op zoek naar een tweedehands auto. In de verkoopfase “oriëntatie” wil deze potentiële klant dat anoniem doen. De auto is voorzien van een slim prijslabel. De klant kan met zijn eigen telefoon meer informatie opvragen over het voertuig. Alle informatie is eenvoudig met één druk op de knop beschikbaar om mee te nemen. De klant krijgt de mogelijkheid om contact op te nemen. Het voordeel voor de autoverkoper is de aanpasbaarheid en meetbaarheid van het prijslabel. Prijslabels kunnen hergebruikt worden en actuele informatie is altijd beschikbaar. Uit de data krijgt de verkoper inzage in de populariteit van zijn voertuigen. Zo kan hij deze goed positioneren om offline verkoop te stimuleren.

Dit eenvoudige voorbeeld is toepasbaar op alle fysieke producten in de wereld van retail. In de fysieke reclamewereld passen wij unieke en slimme labels toe. Daarmee maken we inzichtelijk welke buitenreclame converteert naar een order en dus hoe effectief een campagne is.

De tweede trap is slimme interactie voor opvolging

Hoe zit dat dan met de rest van de puzzelstukken? De volgende stap van de raket is CommuniQate; kom met de potentiële klant laagdrempelig in contact. Van dit contact is de conversie naar de order snel geregeld. Dat noemen we Conversational Commerce.

Ben jij die slimme ondernemer die zijn offline wereld meetbaar wil hebben? Kies dan voor MarQting. Laat rendement groeien als een raket!

Geschreven door
JoostKlieverik

Het talent van Joost is organisatieprocessen vertalen naar digitale processen. Als gepassioneerd leider en bruggenbouwer helpt Joost met slimme technologie bedrijven voorsprong te geven in de markt. Daar waar wrijving ontstaat, glanst het resultaat; schaalbare groei door gepersonaliseerde automatisering. Volledig meetbaar en traceerbaar.

Overbrug de fysieke en digitale wereld en krijg inzicht.

Online alles inzichtelijk, maar de fysieke orderafhandeling dan? Maak de klantreis eindelijk compleet inzichtelijk. Meet, traceer, en verbeter slim.
logo

Onze slimme producten op ons krachtige platform zorgen voor persoonlijke benadering en schaalbare groei.

Volg ons op LinkedIn
WhatsApp BusinessFacebook Certified Marketing DeveloperGoogle DevelopersDUNS RegisteredApple DeveloperS-BB KeurmerkPowered by AWS

Ontwikkeld met voor Marketing Automation door AppCenter Nederland - © 2023 Alle rechten voorbehouden

AppCenter Nederland maakt geen onderdeel uit van Facebook, Google, WhatsApp, Apple of Amazon AWS. Wij zijn op geen enkele manier gelinkt aan bovenstaande bedrijven. Facebook en WhatsApp zijn handelsnamen van Meta, Inc. Google is een handelsnaam van Google LLC. Amazon AWS is een handelsnaam van Amazon Web Services, Inc. Apple is een handelsnaam van Apple, Inc.