logo
Bel onsWhatsApp ons

WhatsApp Business of CommuniQate?

Individuele dialogen met het WhatsApp Bedrijfsaccount en dialogen met het teamwork via CommuniQate.
Terug naar overzicht

Een WhatsApp Business stelt organisaties in staat om namens de organisatie te reageren op een bericht. Hierbij wordt het WhatsApp-nummer gekoppeld aan een telefoon. Daardoor is het op die ene telefoon mogelijk om berichten te sturen en klantvragen te beantwoorden. WhatsApp Business oogt professioneel en suggereert dat er directe klantcommunicatie kan plaatsvinden. Een gepersonaliseerde reactie op de vraag die de klant stelt. Mits de telefoon bij een medewerker ligt die tijdig en een correct antwoord geeft.

Individueel

De beperkende factor aan deze oplossing is het ene toestel met het specifieke WhatsApp account. Hierdoor is het niet mogelijk om het account op meerdere toestellen te gebruiken. Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd geen klantvragen beantwoorden. Als medewerker A in gesprek is met een klant, moet medewerker B opnieuw inlezen als die telefoon bij medewerker B is. Kennis wordt niet gedeeld en het werk is individueel.

Teamwerk

AppCenter Nederland implementeert WhatsApp Business met CommuniQate. Met CommuniQate kunnen meerdere medewerkers tegelijk gebruik maken van het bedrijfsaccount. Conversaties met klanten worden toegewezen aan een specifieke medewerker. Conversaties kunnen ook worden overgenomen door andere medewerkers. Direct vanaf een computer en gebruik van het fysieke toetsenbord. CommuniQate zorgt voor directe en persoonlijke klantcommunicatie. Klantcommunicatie is teamwork!

Komen vragen vaker voor, schakel dan assistent TIM in. TIM acteert als een collega die de veelvoorkomende berichten voorziet van een reactie. Klantcommunicatie blijft persoonlijk, omdat TIM zich gedraagt als een medewerker van de organisatie. Geef TIM zelf een naam en verhoog klantvertrouwen en rendement.

Vraag mijn collega TIM om de WhatsApp Business Inbox. Stop the individual WhatsApp Business Account, start to team up with CommuniQate.

Geschreven door
JoostKlieverik

Het talent van Joost is organisatieprocessen vertalen naar digitale processen. Als gepassioneerd leider en bruggenbouwer helpt Joost met slimme technologie bedrijven voorsprong te geven in de markt. Daar waar wrijving ontstaat, glanst het resultaat; schaalbare groei door gepersonaliseerde automatisering. Volledig meetbaar en traceerbaar.

TIM staat klaar om onderdeel te worden van jouw team.

Ben jij klaar voor TIM? Stap in de meertrapsraket voor rendementsgroei. Start nu met groeien in klantvertrouwen, klantretentie en schaalbaarheid.
logo

Onze slimme producten op ons krachtige platform zorgen voor persoonlijke benadering en schaalbare groei.

Volg ons op LinkedIn
WhatsApp BusinessFacebook Certified Marketing DeveloperGoogle DevelopersDUNS RegisteredApple DeveloperS-BB KeurmerkPowered by AWS

Ontwikkeld met voor Marketing Automation door AppCenter Nederland - © 2024 Alle rechten voorbehouden

AppCenter Nederland maakt geen onderdeel uit van Facebook, Google, WhatsApp, Apple of Amazon AWS. Wij zijn op geen enkele manier gelinkt aan bovenstaande bedrijven. Facebook en WhatsApp zijn handelsnamen van Meta, Inc. Google is een handelsnaam van Google LLC. Amazon AWS is een handelsnaam van Amazon Web Services, Inc. Apple is een handelsnaam van Apple, Inc.